Luffes Gård, Storegade 18H, 4780 Stege  -   Tel: 29800909   -   E-mail: mail@barf-moen.dk   -   Åben: Onsdag - Fredag 11 - 17, Lørdag 10 - 14


BARF BUTIKKEN

Nej, dette er ikke en webshop. Jeg mener, du får den bedste rådgivning "face to face" i butikke, men har du, af en eller anden grund,

ikke mulighed for at komme ind i Luffes Gård, tilbyder jeg dig at levere eller at sende dine varer.

Prisen på forsendelsen er afhængig af hvor du bor. Er det hvor min vej går forbi, er det gratis.

Ring eller send mig en mail, så finder vi ud af noget.

Udvalget, der vises, er ikke hele vores sortiment. Vi har mange flere varer i butikken.

EASYBARF® - Verdens reneste fuldfoder!

Et særdeles velsmagende foder, som selv den allermest kræsne hund gerne kaster sig over. Det indeholder alle de makro- og mikronæringstoffer som hunden har brug for, og giver de samme fordele som fodring med fersk kød og ben. Easybarf ® produkterne er tilsat et 92 % optageligt vitamin- og mineral produkt, så hunden aldrig vil komme i underskud med lavt immunforsvar til følge. Vi forhandler Easybarf® i 5 forskellige variationer og i poser med 1.100 g eller 3 kg.

TILBUD

3 kg før 650,- NU 540,- 

1.100 g før 295,- NU 250,- 


Guffer af tørret kød og kun kød, fra Easyguf, Snack it og Wolf Paw

En lang række guffer til hunde og katte i absolut højeste kvalitet. Indeholder kun kød, og kun kød fra godkendte europæiske producenter. Altså ikke gammabestrålet eller syrebehandlet.

FROSTVARER

Vi har frostvarer fra den Dansk virksomhed, Kragborg, som er af fineste kvalitet. Ingen af varerne er tilsat andet end kød og/eller ben og alle varer er løstfrosset. Et par af vores kvalitetsvarer er fra dyr opvokset på Møn og Sydsjælland. Slagtet og pakket på lokalt slagteri. Til den lille hvalp har vi specielt finthakket produkter.

Frostvarer sendes ikke, men kan leveres hvis du bor i lokalområdet.