Luffes Gård, Storegade 18H, 4780 Stege  -   Tel: 29800909   -   E-mail: mail@barf-moen.dk   -   Åben: Onsdag - Fredag 11 - 17, Lørdag 10 - 14


BARF BUTIKKEN

Nej, dette er ikke en webshop. Jeg mener, du får den bedste rådgivning "face to face" i butikke, men har du, af en eller anden grund,

ikke mulighed for at komme ind i butikken, tilbyder jeg dig at levere dine varer.

Prisen på forsendelsen er afhængig af hvor du bor. Er det hvor min vej går forbi, er det gratis.

Ring eller send mig en mail, så finder vi ud af noget.

Udvalget, der vises, er ikke hele vores sortiment. Vi har mange flere varer i butikken.

NYT - NYT - NYT !

Paté til den kræse hund. Det er et fuldfoder bestående af kød og ben tilsat alle vitaminer og mineraler. Derudover er tilsat 2% sødkartoffel for at gøre den skærefast. Patèerne er, selvfølgelig, som vores andre produkter, helt uden E-numre og andre kemikalier samt lavet af kød fra EU.


De skal ikke opbevares på køl, før der er taget hul på dem, hvilket gør dem meget velegnet til ferien eller i andre situationer, hvor pladsen er trang. 


Patéerne fås som Ande-, Heste-, Lamme-, Kalkun-, Kyllinge-, Okse- og Hjortevariation i 400 g og 800g. Pris fra 33,- kr. 


Dosering af paté er lidt mindre end alm. BARF, som jo er 2 % af hundens vægt. 


FROSTVARER

Vi har frostvarer fra den Dansk virksomhed, Kragborg, som er af fineste kvalitet. Ingen af varerne er tilsat andet end kød og/eller ben og alle varer er løstfrosset. Et par af vores kvalitetsvarer er fra dyr opvokset på Møn og Sydsjælland. Slagtet og pakket på lokalt slagteri. Til den lille hvalp har vi specielt finthakket produkter.

Frostvarer sendes ikke, men kan leveres hvis du bor i lokalområdet.

Guffer af tørret kød og kun kød, fra Easygufog Snack'it

En lang række guffer til hunde og katte i absolut højeste kvalitet. Indeholder kun kød, og kun kød fra godkendte europæiske producenter. Altså ikke gammabestrålet eller syrebehandlet.