BARF - MØN

Luffes Gård, Storegade 18H, 4780 Stege  -   Tel: 29800909   -   E-mail: mail@barf-moen.dk   -   Åben: Onsdag - Fredag 11 - 17, Lørdag 10 - 14


Alma's historie


Alma er en sød lille Griffon på 5 år. Hun kom en dag ind i butikken sammen med hendes søde ejere, en familie på Bogø. De var temmelig fortvivlet, for Alma havde lidt af slem allergi, i stort set hele hendes liv. Allergi, som især påvirkede hendes ører, som ved det første besøg hos BARF-MØN var helt røde og hårløse. De havde, efter dyrlægens anbefalinger, prøvet en masse forskellige fodermærker uden held og dyrlægens seneste forslag var at give Alma et binyrebarkprodukt. Dette var ejerene, forståelig nok, ikke særlig glade for.


I stedet fik Alma en helt ny fodertype, nemlig BARF (biologisk appropriate raw food). Familien rejser meget så jeg anbefalede vores EASYBARF produkt, som er lufttørret kød helt uden tilsætningsstoffer. Efter et par uger kom familien igen og kunne berette at Alma ELSKEDE det nye foder og at de helt klart kunne se forbedringer og efter kun 1 ½ mrd. Var hun helt rask. Hendes ører er nu flotte med fin ny pels.


Jeg hører faktisk tit sådan succeshistorier, så jeg blev ikke så overrasket som Alma's familie, men hver gang, bliver jeg super glad. Hvorfor skal en hund dog gå rundt og lide, når det er så nemt at gøre noget ved det.


Vær OBS på hvad du køber til din vovse


Gammabestrålet guffer

Supermarkeder og mange BARF leverandører sælger desværre tørret guffer hvor kødet kommer fra bl.a. Kina hvor hygiejnen på slagterierne er under al kritik. Alt kød der kommer til Europa skal gammabestråles for at fjerne bakterier. Madvarer der er gammabestrålet er ikke lovligt til menneskeføde, men, mærkeligt nok, lovligt til dyrefoder. Desværre er gammabestråling lige så kræftfremkaldende som cigaretter og formaldehyd.


Hvide tyggeben

Mange hvide tyggeben fra Østen, er fremstillet af oksehud som er blevet kørt gennem bade med syre og andet giftigt for at blege skindene. Jeg vil stærkt fraråde at fodre din hund med dem.


Pas på med skjult indhold

Har din hund allergi, så læs nøje på pakken når du køber guffer til din hund. Der kan godt stå BARF og kornfrit på produktet men alligevel indeholde d.eks. ris. Ris er også korn og med til at give din hund allergi. Undgå produkter med E-numre. Jo renere produktet er jo bedre for din hund. 


Hos BARF-MØN sælges kun varer uden tilsætning af nogen art. Kødet er fra Danmark eller Europa og nænsomt tørret ved lave temperatur, så vitaminer og mineraler bibeholdes.

Håndmalede foderskåle

I butikken kan du bestille en smuk skål, med dit kæledyrs navn,

som samtidig pynter i køkkenet.


Skålene er håndmalet af kunstneren Birthe Jarlbæk og fås i 3 forskellige design, i 3 forskellige farver og i 8 forskellige størrelser. Kom ind og lad os sammen designe din "Zimba"s skål.

Hundetegn

Hos BARF- MØN kan du bestille hundetegn. Husk, at i.flg dansk lovgivning er det et krav, at hunde bærer et lovpligtigt hundetegn fra de er 4 mdr. gamle.

Skal dit hundetegn leve op til dansk hundetegn lov, skal der derfor minimum stå ejers navn og adresse på. Loven siger ikke noget om telefonnummer, men vi anbefaler, at du får graveret fx. mobilnummer på - så kan man let få fat i dig, hvis din hund løber væk.


Byens billigste pris: 70,- tekst på 1 side, 90,- tekst på begge sider

Giftfrit flåt middel

 

Et nyt og helt fantastisk flåt- og loppemiddel - 

HELT GIFTFRI - er nu på markedet og kan købes hos BARF-Møn.


En del hunde ikke kan tåle de giftstoffer, der findes i de traditionelle loppe- og flåtmidler, og vi har set skrækkelige eksempler på skader efter påføring af dem. Nu har vi endelig et helt uskadeligt middel faktisk endda med en større effekt, da det virker på flere måder.


Det er også billigere og prisen er kun 65 kr. for en pipette til små hunde og katte og 70 kr. for en pipette til store hunde.Hvordan virker Novermin?

Novermin består af Decan syre (fra kokosolie) 2,5% Margosa ekstrakt (fra Neem) 2,5% Isopropylmyristat = mættet fedtsyre og naturligt biologisk stabiliserende middel fra kokosolie.


Parasitten afskrækkes gennem margosa ekstrakt (fra Neem oliefrø) og isopropylmyristat (mættede fedtsyrer, naturligt forekommende i kokosolie) og dræber den gennem dekan syren ved dehydrering af parasitten, som beskadiger kitin skjoldet og parasitten kvæles.

Altså ingen kemi overhovedet!

Brug en fnugrulle


Når du og din hund har været i skoven eller andre steder hvor der er mange flåter så rul hen over hundens pels med en fnugrulle når i kommer hjem. Jeg lover ikke at alle flåterne bliver fanget men det kan hjælpe med det store pillearbejde.

Hundeklubben Møn


Har du anskaffet dig en ny hvalp, trænger din hunde til lidt træning eller længes den efter at møde andre artsvenner, så mød op hos Hundeklubben Møn.


Se: www.hundeklubmoen.mono.net