EASYBARF® - Verdens reneste fuldfoder!

Et særdeles velsmagende foder, som selv den allermest kræsne hund gerne kaster sig over. Det indeholder alle de makro- og mikronæringstoffer som hunden har brug for, og giver de samme fordele som fodring med fersk kød og ben. Easybarf ® produkterne er tilsat et 92 % optageligt vitamin- og mineral produkt, så hunden aldrig vil komme i underskud med lavt immunforsvar til følge. Vi forhandler Easybarf® i 5 forskellige variationer og i poser med 1,5 eller 3 kg.

Luffes Gård, Storegade 18H, 4780 Stege - Tel: 29800909 - E-mail: mail@barf-moen.dk - Åben: Onsdag - Fredag 11 - 17, Lørdag 10 - 14

 

BARF BUTIKKEN

Nej, dette er ikke en webshop. Jeg mener, du får den bedste rådgivning "face to face" i butikke, men har du, af en eller anden grund,

ikke mulighed for at komme ind i Luffes Gård, tilbyder jeg dig at levere eller at sende dine varer.

Prisen på forsendelsen er afhængig af hvor du bor. Er det hvor min vej går forbi, er det gratis.

Ring eller send mig en mail, så finder vi ud af noget.

Udvalget, der vises, er ikke hele vores sortiment. Vi har mange flere varer i butikken.

Guffer af tørret kød og kun kød, fra EASYGUF og Wolf Paw

En lang række guffer til hunde og katte i absolut højeste kvalitet. Indeholder kun kød og kun kød fra godkendte europæiske producenter. Altså ikke gammabestrålet.

FROSTVARER

Vi har frostvarer fra den Dansk virksomhed, Kragborg og fra Petman i Tyskland. Begge er af fineste kvalitet. Ingen af varerne er tilsat andet end kød og/eller ben. Alle varer fra Kragborg er løstfrosset. Nogle af varerne fra Petman er løstfrosset i genlukkelige poser og nogle er vacumpakket. Et par af vores kvalitetsvarer er fra dyr opvokset på Møn og Sydsjælland. Slagtet og pakket på lokalt slagteri.

Til den lille hvalp har vi specielt finthakket kallun af både lam og okse fra Kragborg. Prisen er den samme som alm. kallun.

Frostvarer sendes ikke, men kan leveres hvis du bor i lokalområdet.