Luffes Gård, Storegade 18H, 4780 Stege - Tel: 29800909 - E-mail: mail@barf-moen.dk - Åben: Onsdag - Fredag 11 - 17, Lørdag 10 - 14

 

Hundetegn

Hos BARF- MØN kan du bestille hundetegn. Husk, at i.flg dansk lovgivning er det et krav, at hunde bærer et lovpligtigt hundetegn fra de er 4 mdr. gamle.

Skal dit hundetegn leve op til dansk hundetegn lov, skal der derfor minimum stå ejers navn og adresse på. Loven siger ikke noget om telefonnummer, men vi anbefaler, at du får graveret fx. mobilnummer på - så kan man let få fat i dig, hvis din hund løber væk.

Håndmalede foderskåle

I butikken kan du bestille en smuk skål, med dit kæledyrs navn,

som samtidig pynter i køkkenet.

 

Skålene er håndmalet af kunstneren Birthe Jarlbæk og fås i 3 forskellige design, i 3 forskellige farver og i 8 forskellige størrelser. Kom ind og lad os sammen designe din "Zimba"s skål.

Brug en fnugrulle

 

Når du og din hund har været i skoven eller andre steder hvor der er mange flåter så rul hen over hundens pels med en fnugrulle når i kommer hjem. Jeg lover ikke at alle flåterne bliver fanget men det kan hjælpe med det store pillearbejde.

Hundeklubben Møn

 

Har du anskaffet dig en ny hvalp, trænger din hunde til lidt træning eller længes den efter at møde andre artsvenner, så mød op hos Hundeklubben Møn.

 

Giftfrit flåt middel

Et nyt og helt fantastisk flåt- og loppemiddel -

HELT GIFTFRI - er nu på markedet og kan købes hos BARF-Møn.

 

En del hunde ikke kan tåle de giftstoffer, der findes i de traditionelle loppe- og flåtmidler, og vi har set skrækkelige eksempler på skader efter påføring af dem. Nu har vi endelig et helt uskadeligt middel faktisk endda med en større effekt, da det virker på flere måder.

 

Det er også billigere og prisen er kun 65 kr. for en pipette til små hunde og katte og 70 kr. for en pipette til store hunde.

 

 

Hvordan virker Novermin?

Novermin består af Decan syre (fra kokosolie) 2,5% Margosa ekstrakt (fra Neem) 2,5% Isopropylmyristat = mættet fedtsyre og naturligt biologisk stabiliserende middel fra kokosolie.

 

Parasitten afskrækkes gennem margosa ekstrakt (fra Neem oliefrø) og isopropylmyristat (mættede fedtsyrer, naturligt forekommende i kokosolie) og dræber den gennem dekan syren ved dehydrering af parasitten, som beskadiger kitin skjoldet og parasitten kvæles.

Altså ingen kemi overhovedet!